Meni Zapri

STAREJŠI DEČKI B SO ZASEDLI 7. MESTO V DRŽAVI

 Starejši dečki B so se v nedeljo 22.5.2016 v Celju potegovali za 5. do 8. mesto v državi. Najprej so igrali z RD Alples Železniki in izgubili 35 : 23, nato so v tekmi za 7. mesto po izenačeni tekmi premagali RK Trimo Trebnje 22 : 21. To je super rezultat, biti 7 v državi. Čestitke dečki in trener Andrej Kuhar.

Sezono so začeli v skupini vzhod, kjer so v 10 tekmah dosegli 6 zmag, 1 neodločen in 3 poraze in zasedli 3. mesto. To mesto jih je vodilo v polfinalno skupino B, kjer so v nadaljnjih 14 tekmah 6x zmagali in 8x izgubili on zasedli odlično 4. mesto, kar je pomenilo igranje turnirja za 5. do 8. mesto v državi, kjer so se odlično odrezali. Državni prvaki v tej kategoriji so dečki iz Ribnice s katerimi so naši dečki odigrali 2 zelo enakovredni tekmi – v Ribnici so izgubili za 2 gola, doma pa za 4 gole. Dečki so v letošnji sezoni odigrali 26 tekem in 13x zmagali, 1x igrali neodločeno in 12x izgubili.  

Končni vrstni red v kategoriji starejši dečki B je bil: 1. RD Ribnica, MRK Krka, 3. RK Ormož, 4. ŠD Mokerc Ig, 5. RK Celje, 6. RD Alples Železniki, 7. RK RAČE, 8. RK trimo Trebnje, 9. ŠD Jadran Kozina, 10. RK Brežice, 11. RK Slovenj Gradec, 12. MARK Olimpija.

Za RK Rače so igrali: Kaučič Nejc, Pungartnik Gašper, Vogrin Blaž, Jernejšek Nino, Kuhar Mitja, Potočnik Nejc, Kovačec Alex, Žigon Luka, Podrekar Martin, Rogl Tine, Pungartnik Luka, Čepe Jaka, Marinič Oskar, Krajnc Jaka in Robič Tomaž; trener: Andrej Kuhar; vodja ekipe: Klemen Hameršak.

V Celju na turnirju za 5. do 8. mesto